• 064/ 14 59 591
  • 063 / 13 07 987
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • 08 – 16h

Plastifikacija metala

 
Image

Estetska antikorozivna plastifikacija metala. Jedina prava  i prva plastifikacija metala u Nišu. Nudimo najveći izbor boja.

Kapaciteti plastifikacije:

  • Plastifikacija profila (aluminijumskih, gvozdenih…)  – do 6m dužine.
  • Plastifikacija metalnih konstrukcija: do 3m dužine, do 2m visine i do 1,5m širine.
Image
Image

Važno: nikako ne smete koristiti antirost, skidol ili hemikalije sličnog tipa ukoliko želite sami da pripremite vaš metal ili konstrukciju pre plastifikacije.

Mi vam preporučujemo da i pripremu prepustite nama jer za svaki materijal postoji određena baza ili kiselina koja se koristi u procesu pripreme pre plastifikacije.

Reparacija - Plastifikacija TA peći

Moguća je u svim bojama. Morate prvo skinuti stranice TA - PEĆI i doneti ih na uvid i ukoliko je stanje zadovoljavajuće, možemo izvršiti plastifikacij istih.
 
Cena plastifikacije svih stranica je 4 500 rsd za TA Peći veličine od 3 kw do 5 kw.  Ukoliko imate peć koja je 6 kw, onda bi cena plastifikacije iznosila 5 000 rsd. Pod stranicama podrazumevamo: gornju, čeonu, dve bočne, zadnju ( ukoliko uspete da je skinete ) i prednju rešetku.
 
Ne primamo TA peći koje su premazivane antirostom, minijumom ili bilo kojom vrstom boje koja nije fabrička.
Image

Reparacija - Plastifikacija radijatora

Moguće je plastifikovati radijatore kao na slici.

Cena plastifikacije je 3400 rsd po dužnom metru radijatora ukoliko visina radijatora ne prelazi 50 cm. Ukoliko posedujete radijatore koji su sa visinom od 60 do 70cm, u tom slučaju cena plastifikacije bila bi 4600 rsd po dužnom metru radijatora. Plastifikacija je moguća u svim bojama.

Nije moguće plastifikovati radijatore koji su premazani antirostom, minijumom ili uljanom bojom.

Image
Image
Image

Reparacija korpe za sudo mašinu

Moguce je plastifikovati - reparirati korpu za sudo mašinu.

Neophodno je da sa korpe poskidate sve plastične delove kao sto su točkići i ostali držači. Plastifikacija je moguća u gotovo svim bojama u zavisnosti od stanja u kome se korpe nalaze.

Cena reparacije po korpi je 2000 rsd.

Image